• Willeke webinar cover

Occlusale slijtage, recessies, abfracties: identificeren en communiceren voor het hele tandheelkundige team

   • April 18, 2024
 • Webinar
 • Afterwork
 • Lecture

Online webinar via Zoom om 19:00

 • Bereidt u voor op een zeer waardevolle webinar!

  Op 18 april organiseert neDwork een afterwork webinar. Tijdens deze avond zal Willeke van den Hoofdakker onze online gastspreker zijn. Willeke zal dieper ingaan op de onderlinge samenwerkingen tussen hygiënisten en tandartsen, alsook hoe miscommunicaties te vermijden.

  Via deze weg willen we zowel studenten, tandartsen, als mondhygiënisten uitnodigen om deel te nemen aan deze interactieve lezing.

  Over de webinar

  Occlusale slijtage, recessies, parodontale pockets, abfracties, koudegevoeligheid, en de lijst gaat maar door... Dit zijn allemaal problemen die je dagelijks in je praktijk zult tegenkomen.

  Maar wat is de oorzaak van deze problemen? Kijken we wel in de juiste richting? Hoe kunnen we de onderliggende oorzaak van deze problemen identificeren en, belangrijker nog, hoe kunnen ze worden opgelost?

  Tijdens deze lezing staat de rol van de mondhygiënist binnen de tandartspraktijk centraal. Hoe kan de mondhygienist bijdragen in het identificeren van problemen die kunnen veroorzaakt worden door malocclusies en hoe kan de tandarts door de mondhygiënist worden ondersteund in het eventuele orthodontietraject van de patient.

  Leerdoelen: Aan het eind van deze lezing heb je inzicht in de problemen die kunnen ontstaan door malocclusies. Weet je hoe het team tandarts/mondhygienist de patient zo goed mogelijk kan informeren over zijn/haar situatie en de daarbij horende behandelopties.

  Programma

  18.45 Registratie en inloggen voor
  19.00 “Occlusale slijtage, recessies, abfracties: identificeren en communiceren voor het hele tandheelkundige team"

 • Spreker

  • Willeke van den Hoofdakker
   Willeke van den Hoofdakker (NL)
  • ALGEMENE INFORMATIE

   Deze cursus zal plaatsvinden via Zoom; U kunt de inloggegevens van de webinar hier in deze pagina vinden na uw registratie.

   Taal: Nederlands

   Accreditatie: 10 DG0

  • Over Willeke

   Willeke van den Hoofdakker is een mondhygiëniste met meer dan 30 jaar ervaring in de mondzorg en de medical device industrie. Ze is gestart als mondhygiëniste in verschillende algemene tandartspraktijken en is vervolgens haar eigen vrijgevestigde praktijk voo mondhygiëne begonnen.

   Gedreven door de wens haar horizon te verbreden in de tandheelkundige zorg, stapte Willeke over naar de medical device industrie. Hier vervulde ze verschillende rollen als Clinical Education Manager voor verschillende bedrijven in de orthodontie, inplantologie en mondhygiëne sectoren. In deze functies speelde ze een rol bij het ontwikkelen en implementeren van trainings en cursusprogramma's, waarmee ze tandheelkundige professionals de nodige vaardigheden en kennis gaf om zorg aan hun patiënten te bieden.

   Momenteel werkt Willeke weer als mondhygiëniste met een passie voor rechte tanden om gezonde en langdurige glimlachen voor haar patiënten te bereiken. Naast haar werk in de algemene praktijk is ze associate director voor Healthcare Skills Training International - Europe, waar ze zich toewijdt aan het ontwikkelen en geven van cursussen voor professionals in de zorg.

Join us

   • April 18, 2024

Share

Subscribe to our newsletter

And be the first one to know.